Logo-v2665

Omgeving & activiteiten

Maak uw verblijf compleet

Direct reserveren

Met laagste prijs garantie

Boetiekhotel op de Platz

activiteiten & omgeving

Maak uw verblijf onvergetelijk! Bij Landgoed Kasteel Limbricht is van alles te beleven.

Brasserie het Proeflokaal

Het kloppend hart van Kasteel Limbricht is het Proeflokaal. Vanaf 10.00 uur schenken wij een aangename kop koffie of een kop thee, al dan niet getrokken van vers geplukte kruiden. Daarnaast kunt u in het Proeflokaal genieten van onze bourgondische lunch. Frisse salades, maar ook verse vlaaien en belegde sneetjes kasteelbrood behoren tot de kleine kaart. Drink een goed glas wijn of een biertje uit eigen brouwerij. Eindig de dag bij ons met een diner of borrel waarna u voldaan kunt terugkeren naar uw kamer.

bier-workshop-1-600x517

Wandelen, fietsen & ligging

Ook gelegen op Landgoed Kasteel Limbricht is Landschapspark de Lemborgh. Perfect om een klein ommetje te maken. Voor een langere wandeling kunt u het Limbrichterbos verkennen. Ook bieden wij fiets verhuur aan zodat u van de weide omgeving kunt genieten. Bovendien is Limbricht centraal gelegen op slechts 20 minuten rijden van Maastricht, Valkenburg, Roermond en Aken.

Activiteiten

Audiotour

Gewapend met een hoofdtelefoon verkent u het kasteel en haar unieke binnen- en buitenruimtes, geleid door een tiental historische personages. U bezoekt niet alleen de kelders en mooiste kamer van het kasteel, maar wordt ook ondergedompeld in de sferen en verhalen uit vroegere tijden.

Steptocht

U start vanuit Kasteel Limbricht waar u wordt ontvangen met een warm drankje naar keuze en een stukje gebak. Vanuit het Kasteel stept u een route van 6 of 7,5 kilometer door het Limbrichterbos en de omringende dorpen. Bij terugkomst kunt u als afsluiter van de dag nog genieten van een portie verse frietjes met topping.

Autotocht

De mooiste provincie van het land beter leren kennen? Wij hebben twee auto-rally's uitgeschreven. Verken het midden en noorden van de provincie met uw eigen auto waarbij de focus ligt op plaatsjes waar u niet vaak zult komen. Ook voorzien wij u van lekkere versnaperingen bij aanvang, terugkomst en onderweg.

Neem contact op

Wij helpen u graag

Reserveren

Met laagste prijs garantie