Logo-v2665

Boetiekhotel op de Platz

Praktisch & Huisregels

Parkeren en WiFi is gratis.

We bieden flexibele inchecktijden tussen 15:00 en 21:30 uur, zodat u op uw gemak kunt arriveren. Uitchecken is mogelijk tot 11:00 uur, zodat u nog even kunt genieten van de laatste momenten in ons betoverende hotel.

Ontbijt (standaard inbegrepen) wordt geserveerd van 8:30 tot 10:00 uur in het Proeflokaal bij Kasteel Limbricht, waar u kunt genieten van een smakelijke start van de dag.

Kiest u een suite dan blijft het nog even een verrassing in welke kamer u precies gaat verblijven. Dit kan o.a. de Rozen kamer, Magnolia of Korenbloem kamer zijn. Deze kunnen gelegen zijn op de begane grond, eerste of tweede verdieping. Kamers zijn uitsluitend te bereiken met de trap. Komt u met kinderen, wilt u graag naast gelegen kamers boeken of bent u minder goed ter been waardoor de begane grond uw voorkeur heeft? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in.

Huisregels

  • Boetiekhotel op de Platz is niet te boeken voor vrijgezellenfeesten en uitbundige feestgasten.
  • Boetiekhotel op de Platz beschikt over een tuin. Hier kunt u gerust in de middag en kopje koffie drinken. Voor een lunch, borrel of diner bent u van harte welkom bij het Proeflokaal of het terras van Kasteel Limbricht. Om 22.00u sluit de tuin en is hier verblijven verboden om geluidsoverlast voor de omgeving tegen te gaan.
  • Alle kamers zijn 100% rookvrij.
  • Om de ervaring van al onze gasten te waarborgen, vragen wij vriendelijk om geen huisdieren mee te brengen naar ons hotel. Daarnaast verzoeken wij onze gasten om het historische pand met respect te behandelen, zodat iedereen kan genieten van de tijdloze pracht van “Boetiek Hotel op de Platz”.
  • Annuleren is tot 7 dagen voor de aankomst datum gratis, bij annulering binnen 7 dagen heeft u geen recht op welke vorm van restitutie dan ook.
bier-workshop-1-600x517

Neem contact op

Wij helpen u graag

Reserveren

Met laagste prijs garantie